Diensten

Models & More is hét hostessen- en promotiebureau dat meer dan mooie mensen met de juiste werkmentaliteit en skills in zet. Het doel is om een onvergetelijke indruk achter te laten bij u en uw klanten tijdens uw evenement, beurs, show of promotie.

Models & More is een onderdeel van Dutch Casting Agency. Dit betekent dat we vanuit hetzelfde modellenbestand werken. DCA heeft een bestand opgebouwd van meer dan 28.000 modellen, acteurs, figuranten, specials en hostessen, ieder met hun eigen, unieke talent. Iedere dag komen hier weer nieuwe gezichten bij. Models & More is ontstaan vanuit de vele aanvragen naar het inzetten van hostessen, promotieteams en horeca - en evenementen personeel.

Onze modellen zijn o.a. inzetbaar voor horeca, promotie, hospitality, doorpassen van kleding, modeshows, productpresentaties, VIP-begeleiding, fotografie-opdrachten en TV-Commercials

Een warm en vriendelijk ontvangst voor de gasten op uw event is de basis!

De modellen van Models & More beschikken over een gezonde dosis enthousiasme, verstand en ervaring. Zoals u kunt verwachten zijn zij zeer gastvrij en uiterst charmant en staan garant voor het leveren van de beste kwaliteit.

Onze modelen worden dan ook zorgvuldig voor u geselecteerd zodat hun uitstraling naadloos aansluit op de look and feel van uw bedrijf.

Models & More denkt mee in styling en visagie om zo uw idee optimaal tot zijn recht te laten komen. Geen thema is onmogelijk voor Models & More. Voor inspiratie om tot het juiste concept te komen, denken wij graag met u mee.

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie over onze diensten ontvangen? Bel ons op +31 (50) 760 00 91 of stel uw vraag in een e-mail 

______________________________________________________________________________

Hostessen & Gastheren

Hostessen en gastheren zorgen voor een warm ontvangst. Zij begeleiden uw gasten gedurende uw evenement. De hostesses en gastheren van Models & More zijn vriendelijk en servicegericht waardoor zij een belangrijkste toevoeging zijn tijdens het event.

Ook zorgen zij voor de ultieme VIP-begeleiding. Zo kunnen ze bijvoorbeeld ingezet worden om gasten te begeleiden naar hun VIP-tafel, de gastenlijst of garderobe beheren en ze te voorzien van een hapje en drankje.

 

 

Promotie

De promotiemedewerkers van Models & More presenteren vol enthousiasme en overtuigingskracht producten op een evenement of de beursvloer. Zij zijn het fysieke visitekaartje en dat begrijpen ze als geen ander. Zij hebben plezier in hun werk en zorgen voor een lach op het gezicht van uw klant of prospect. Dit kan resulteren in een volle bak visitekaartjes of zelfs een stijging in de verkoopcijfers.

 

Horeca

Voor het inzetten van horeca personeel zit u bij Models & More goed. Onze horeca toppers bezitten de kneepjes van het vak. Zo zijn zij o.a. getraind op etiquette en beschikken ze over de juiste horeca ervaring en mentaliteit.

 

 

Acteurs

Models &More levert de juiste ervaren acteurs en figuranten voor uw reclamefotografie, commercials, editorials, internetfilms of televisieshows. Dit is samenwerking met het grootste castingbureau van Nederland.

  


Fotomodellen

Voor uw fotografieopdracht levert Models & More de juiste modellen met de benodigde camera en catwalk ervaring. Niet elk mooi model kan ook goed lopen. Daarom hebben we een selectie gemaakt van de dames en heren met de juiste kennis en ervaring. Zij weten wat hoe zij een product of merk op de juiste wijze kunnen showen.

Wij selecteren samen met de opdrachtgever het perfecte model voor iedere reclame campagne.

 

 

Models & More = More!

Models & More is More! Dat betekent dat we van ons huidige aanbod een stukje extra entertainment aan uw evenement kunnen toevoegen. Denk bijvoorbeeld ook aan onze

Gridgirls

Champagne & Prosecco models

Oestermeisjes

Candygirls

Pokerfaces

Cocktailgirls

Sportsfanatics 

 

 

  


Models & More denkt mee in styling en visagie om zo uw idee optimaal tot zijn recht te laten komen. Geen thema is onmogelijk voor Models & More. Voor inspiratie om tot het juiste concept te komen, denken wij graag met u mee.


naar boven